Avantumdream Tango 16-11-2016

Tango tog jag hem enda från Ryssland, med sina extremt fina drag har han en superfin rak profil, kraftig käke och är stor som ett hus. Det här muskelpaketet har många brutna rosettfläckar med superkontraster och härliga färger, han må se stor och kanske lite brutal ut men han är världens teddybjörn som gärna klänger på en i hopp om att få sno några minuter i knät till en powernap när tillfälle ges, dvs varje gång man sätter sig ner. Han har vad jag skulle vilja kalla det en helt perfekt attityd till livet, världens snällaste och raraste kille. Charmören! 

Portabergs Escada Élyseé 17/10 -2017

Det här blir min första snö-bengal, och inte bara snö, utan en Seal Mink Charcoal Cashmere bengal. Hon är även långhårig, så mina framtidsplaner kommer innebära framtagning av långhåriga bengaler så småning om. Det ska bli otroligt spännande med långhår och dessutom en mink charcoal. Förhoppningsvis kommer jag även kunna ta fram olika snö varianter. Hon kommer från Tyskland och är helt underbar. Kul men något annorlunda att jobba med! 

Minileo Pale Magnolia of Bowspots 18/3-2018

Svenskuppfödd hos Minileo bengal uppfödning i gbg, denna silverlynx fick komma till mig som lite äldre kattunge. Jag är mycket stolt över denna dam och att jag fick möjlighet att ta hem henne till mig. "Maggan" som jag kallar henne är en mycket trevligt och snäll katt som älskar gos lika mycket som bus. Fantastiskt fin tjej med alldeles supervit grundfärg pga av silvergenen. SUPER flow i fläckarna som är i det mindre laget. Jättefin typ på henne, 

Rozzicats Golden Rush of Bowspots 11/06-2018

Biscuit som hon kallas är en helt gudomligt vacker tjej från Ryssland, hon har stora fina två färgade rosetter med tjocka svarta "outlined" fläckar. fylliga bruna färger med ett superfint temperament. Hon har gula härliga ögon som skiftar lite i grön, puffiga noskuddar och fint litet huvud. Jag är helt förtjust i hennes mönster som skiljer sig en del ifrån mina andra bengaler. Något som jag absolut fastnat för hos henne, är hennes extremt korta tjocka svans och att hon bär på långhår vilket gör att hon kan få cashmere. 

Minileo Mila of Bowspots  31/01-2019

Minileo Mila är en jättego och rar tjej från Minileos uppfödning i Gbg, återigen med en vildare typ. Hennes pappa är Adabel Taro Coda från Audtralien som jag jobbat med en del förut. Dels haft här hos mig under en tid och haft till mina egna honor. Mila är en brunspotted tjej med lite kallare toner, hon har mindre rosetter och dem är supermånga. Ett jättefint huvud, med förtrollande ögon. Extremt social och ska vara med precis överallt! Folkkär och trevlig. 

Khayal Damokles 20/04-2019

Här har vi en långhårig dvs cashmere svartspotted kille från Tina Sjöberg (Khayal Bengals) som är så snygg! Tina och jag bestämde oss för att jpbba ihop och gjorde därmed ett byte. Det resulterade till att denna snygging fick flytta hit medan min älskade spalle fick flytta till henne på så vis kan vi utveckla våra cashmere-planer. Damo som jag kallar honom är en mycket fin långhårs-bengal som jag hoppas ska kunna ta fram en hel del intressanta cashmere-bebisar här hos mig. Jag är väldigt nyfiken, han är en teddybjörn. Så go och så snäll och SÅ vacker!

Bowspots Kimberlite

Bowspots Kimberlite är en unge tjej som jag sparar ifrån Minileo Mila och Avantum Dream Tango, hon har en mycket spännande uttryck och ser väldigt exotisk och vild ut men är världens snällaste tjej men en stor personlighet. Jag tycker hon har ett väldigt attraktivt mönster med tvåfärgade rosetter, kompakt och stabil kropp, kort svans, jättelitet huvud i jämförelse till kropp, små öron som är väldigt rundade i toppen. Denna tjej var given att behålla redan när hon var någon vecka gammal.