Avantumdream Tango 16-11-2016

Tango tog jag hem enda från Ryssland, med sina extremt fina drag har han en superfin rak profil, kraftig käke och är stor som ett hus. Det här muskelpaketet har många brutna rosettfläckar med superkontraster och härliga färger, han må se stor och kanske lite brutal ut men han är världens teddybjörn som gärna klänger på en i hopp om att få sno några minuter i knät till en powernap när tillfälle ges, dvs varje gång man sätter sig ner. Han har vad jag skulle vilja kalla det en helt perfekt attityd till livet, världens snällaste och raraste kille. Charmören! 

Portabergs Escada Élyseé 17/10 -2017

Det här blir min första snö-bengal, och inte bara snö, utan en Seal Mink Charcoal Cashmere bengal. Hon är även långhårig, så mina framtidsplaner kommer innebära framtagning av långhåriga bengaler så småning om. Det ska bli otroligt spännande med långhår och dessutom en mink charcoal. Förhoppningsvis kommer jag även kunna ta fram olika snö varianter. Hon kommer från Tyskland och är helt underbar. Kul men något annorlunda att jobba med! 

Minileo Pale Magnolia of Bowspots 18/3-2018

Svenskuppfödd hos Minileo bengal uppfödning i gbg, denna silverlynx fick komma till mig som lite äldre kattunge. Jag är mycket stolt över denna dam och att jag fick möjlighet att ta hem henne till mig. "Maggan" som jag kallar henne är en mycket trevligt och snäll katt som älskar gos lika mycket som bus. Fantastiskt fin tjej med alldeles supervit grundfärg pga av silvergenen. SUPER flow i fläckarna som är i det mindre laget. Jättefin typ på henne, 

Rozzicats Golden Rush of Bowspots 11/06-2018

Biscuit som hon kallas är en helt gudomligt vacker tjej från Ryssland, hon har stora fina två färgade rosetter med tjocka svarta "outlined" fläckar. fylliga bruna färger med ett superfint temperament. Hon har gula härliga ögon som skiftar lite i grön, puffiga noskuddar och fint litet huvud. Jag är helt förtjust i hennes mönster som skiljer sig en del ifrån mina andra bengaler. Något som jag absolut fastnat för hos henne, är hennes extremt korta tjocka svans och att hon bär på långhår vilket gör att hon kan få cashmere. 

Minileo Mila of Bowspots  31/01-2019

Minileo Mila är en jättego och rar tjej från Minileos uppfödning i Gbg, återigen med en vildare typ. Hennes pappa är Adabel Taro Coda från Audtralien som jag jobbat med en del förut. Dels haft här hos mig under en tid och haft till mina egna honor. Mila är en brunspotted tjej med lite kallare toner, hon har mindre rosetter och dem är supermånga. Ett jättefint huvud, med förtrollande ögon. Extremt social och ska vara med precis överallt! Folkkär och trevlig. 

Bowspots Shpalerite 15/05-2019

Det här är min allra första egenuppfödda bengal, han är en alldeles bedårande mink-hane från min hane Tango och min hona Escada. Han är tuff och supersocial, har medelstora tvåfärgade rosetter, knappt några rib-bars, arrowheads längst med ryggen, superfina kontraster, stabil, stor och hur mysig som helst. Han funkar också klockrent genetiskt med mina kommande planer och honor, han bär nämligen på långhår, Non-augoti, (kan få charcoal-beisar) i olika färger och är även rent A-blod.